Skip to content

Onze juristen

Onze juristen maken het verschil

Onze juristen hebben een afgeronde opleiding Rechten en worden constant voorzien van cursussen bij vooraanstaande instituten om hun kennis op peil te houden. Bij ons kunnen juristen excelleren in het bestuursrecht. Zij hebben verstand van zaken.

Onze juristen kunnen in eenvoudige taal uiteenzetten wat iemand mag en kan doen. Daarnaast zijn zij ook zeer omgevingsbewust. Voor opdrachtgevers zijn zij een duizendpoot, waardoor zij zich niet alleen bezig houden met het interpreteren van wet- en regelgeving, maar ook zakelijke aangelegenheden goed weten te herkennen en actie durven te ondernemen. Ze houden zich bijvoorbeeld bezig met het strategieën voor optimale rechtsbescherming, brengen nieuwe regelgeving tot stand in organisaties en verbinden collega’s met externe partners.

Leren doe je samen

Samenwerking is volgens ons de beste manier om te leren. Wij geven onze juristen de kans om opleidingen te volgen en zodoende zichzelf continu te kunnen ontwikkelen. Wij dagen ze uit om elkaar iets bij te brengen en om te sparren over diverse juridische vraagstukken.

Denk bijvoorbeeld aan het implementeren van de Algemene verordening gegevensbescherming in een organisatie, actualiteiten rondom toezicht en handhaving, omzetting van werkzaamheden ter voorbereiding op de Omgevingswet, jurisprudentiebijeenkomsten en nog veel meer. Hierbij krijgen ze de mogelijkheid om andere vakdeskundigen te ontmoeten en de rechtskennis actueel te houden.

Onze juristen staan voor u klaar

Zoekt u juridische expertise op het gebied van bestuursrecht? Klik hier om contact met ons op te nemen en de mogelijkheden te bespreken.

Back To Top