Skip to content

Bij ons werken

Jouw routekaart naar succes

Samen bespreken wij jouw ambities en wensen om jouw groei te realiseren. Dit is voor de startende jurist een begin van een uitstekend cv en voor een ervaren professional een waardevolle aanvulling op jouw routekaart naar succes.

Onze expertise

Onze juristen doen hun uiterste best om opdrachtgevers bij te staan en te voorzien van goede adviezen. Wij geloven dat kennis van zaken en communicatie essentiële elementen zijn in goede advisering. Kennis van zaken bereiken we door als juridisch team kennis te delen. Wij moedigen onze collega’s aan om de tijd te nemen om van elkaar te leren.

Bij ons werken

Bij ons staat persoonlijke ontwikkeling centraal en zijn wij pas tevreden wanneer jij dat ook bent. Als jurist bij Starla Legal ben je onderdeel van een enthousiast team van gemotiveerde professionals.

Solliciteren

Interesse om bij ons te solliciteren? Vul dan het contactformulier in met jouw persoonsgegevens. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op om jouw cv en motivatiebrief te ontvangen. Zijn wij even enthousiast over jou, dan nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek. Hierin bespreken wij de verschillende mogelijkheden voor jou om in ons team te excelleren.

Back To Top